⋆ Произведено в България ⋆ *Минимална стойност на заявка - 25 лв. **За поръчки над 60 лв. Безплатна доставка до офис на Еконт!

Как да изберете перфектното дамско бельо

Това е дрехата, която не вижда почти никой, но трябва да е много удобна, да е като наша втора кожа и да бъде с най-добро качество. Това е дрехата, която може да подчертае формите на една жена, да я направи по-женствена, да я накара да се чувства по-смела, по-дръзка и по-уверена. Когато усещането на бельото по тялото е приятно, това се отразява и на самочувствието. Без значение дали е дантела, шифон или сатен, дамското бельо е безспорно сред най-важните дрехи в дамския гардероб.

Изборът на подходящото бельо обаче може да е истинско изпитание, особено ако жената е объркана и несигурна какво да избере при толкова много разнообразие. И все пак, ако една жена търси идеалното съотношение цена-качество, трябва да се обърне към българските доказали се марки дамско бельо, които ще се харесат не само на нея, но и на мъжа до нея.

Точно такова е дамското бельо, което ние в Mimo произвеждаме с цялата си любов. Създаваме висококачествено бельо за жени, които искат да се отличават, да бъдат забелязани и оценени!

Кое всъщност прави едно бельо добро за всяка жена? Ето най-важните критерии.

 

Качествено ли е

Важно е да изберете бельо с добро качество.

Въпреки че не е нужно да купувате най-скъпото бельо, евтиното, което е с лошо качество, няма да накара дамата да се чувства добре в него. Когато избира бельо една жена трябва да знае, че независимо, че няма да се вижда, важно е усещането в него и компромис не е допустим.

Важно е да се обърне внимание как е направена самата дреха, да се увери, че няма протрити шевове. Платът трябва да има качествен вид и усещане на допир, и трябва да е очевидно, че дрехата е направена внимателно. Инвестицията в бельо, което ще издържи по – дълго и жената изглежда страхотно в него, си струва допълнителните пари.

 

В рамките на бюджета ли е

Добре направено или не, бельото трябва да отговаря на бюджета на една жена. А цената на бельото трябва да съответства на качеството на дрехата.

Ако бикини или сутиен са много скъпи и са определена марка, която има име, но дамата не се чувства добре в тях, няма защо да си дава парите. Има много качествено бельо на достъпни цени, но което пасва перфектно на формите и стила на жената. Освен това не винаги чуждият бранд означава качество. Често българските производители предлагат много по-квалитетни неща на достъпни цени.

 

Приляга ли на фигурата

Наистина най-критичният аспект на всяко бельо е дали приляга на фигурата или не. Една жена може да носи бельо и да изглежда невероятно в него, независимо дали е атлетична или пухкава. Типът бельо, който избира, има огромно значение. Хубавото бельо трябва да подчертае най-добрите й черти и да прикрие недостатъците. Няма значение дали е слаба или има излишни килограми, всяка дама може да изглежда страхотно по бельо, ако просто избере това, което й пасва най-добре. 

 

Удобно ли е

Доброто бельо трябва да бъде толкова удобно за носене, колкото и секси. Бельото, което дразни кожата, стегнато е или е хлабаво и презрамките постоянно падат или шевовете създават усещане за дискомфорт, не е добра опция за никой. Най-малкото, че ще накара жената да мисли само за него и това безспорно ще се отрази на визията и държанието й.

Добре е бельото, особено сутиените, да се пробват преди да се купят, защото всяка жена е различна и ако на една определен модел е перфектен, за друга би бил кошмарен.

 

Цветовете отговарят ли на стила

Ако една дама търси непреходност и стил, не е добра идея да залага на крещящо неоново бельо. Семплите цветове са най-добрата опция и винаги ще се харесват – бяло, черно, сиво, червено или тъмно синьо са класика и никога няма да излязат от мода.

Разгледай нашият асортимент от страхотни моделчета дамско бельо в невероятни комбинации – ние ти гарантираме 100% качество, комфорт и увереност!

 

Затвори менюто
×
×

Cart