⋆ Произведено в България ⋆ *Минимална стойност на заявка - 25 лв. **За поръчки над 60 лв. Безплатна доставка до офис на Еконт!

Какво представляват лубрикантите

Какво представлява лубриканта и защо е хубаво всеки от нас да го има под ръка?

Сексът е едно невероятно преживяване, което не винаги може да протече по желания от нас начин. Понякога настъпват притеснения и неприятни моменти, породени от липсата на добра влажност или не достатъчна възбуда при жената.
Ето защо тук идва на помощ лубриканта с неговото овлажняващо действие и ползите от неговата употреба. А те са:

  • Лубрикантът подобрява усещането по време на секс- не винаги желанието е достатъчно за да провокира достатъчното овлажняване и вагиналната сухота може да бъде ужасна пречка в интимния контакт.
  • Освобождава от неприятни мисли и притеснения – използвайки лубрикант ние можем спокойно да се отдадем на момента и да изпитаме максимално удоволствие, вместо да се притесняваме дали този път ще се получи.
  • Лубрикантът прави аналния секс по-лесен и вълнуващ- в тази любовна игра за съжаление колкото и възбудени да сме ще имаме нужда от овлажняване и то задължително. За по-добро усещане и максимално удовлетворяване добавете лубрикант и се насладете на мига.
  • Лубрикантът прави любовната игра още по-гореща- съществуват различни по предназначение лубриканти, които могат да стимулират и увеличат усещането на наслада и да направят моментите незабравими.
    Съществуват лубриканти със загряващ ефект, вкусови лубриканти, придаващи нотка опияняващ аромат, а също и лубрикант с гъделичкащ ефект за по-силни усещания.

Лубрикантите PlayТime са на водна основа с не мазна, не лепкаща и безцветна текстура, която придава невероятно, копринено усещане. Лубрикантът овлажнява интимните зони, за да подобри лекотата и комфорта при сексуална дейност! Придайте нотка омайващи аромати и силна чувственост във Вашите интимните моменти.

Вкусови лубриканти: ягода,череша, шоколад и портокал, коктейл Секс на плажа, Мохито, Джин с Тоник и Мартини.

Може да се насладите и на лубрикант оригинал, загряващ или гъделичкащ – за едно несравнимо и завладяващо усещане!

Лубрикантът е най-добрият помощник, който ще овлажни интимните зони за да можете да се насладите напълно на изживяването с максимална доза удоволствие.

 

лубриканти лубриканти лубриканти лубриканти лубриканти лубриканти лубриканти лубриканти лубриканти

Затвори менюто
×
×

Cart