⋆ Произведено в България ⋆ *Минимална стойност на заявка - 25 лв. **За поръчки над 60 лв. Безплатна доставка до офис на Еконт!

В търсене на перфектното дамско луксозно бельо

В гардероба на всяка жена е отредено специално място на поне няколко артикула дамско луксозно бельо. То е един прекрасен начин да се почувстваме красиви, желани и уверени, дори и без да има нещо различно във външния ни вид на пръв поглед. 

Бельото само по себе си е много важно, като може да окаже поразителни ефекти върху настроението и самочувствието ни. Именно по тази причина времето, инвестирано в селектирането му, никога не е загубено, напротив, може само да помогне да достигнем нова и подобрена версия на самите себе си.

Терминът “бельо” е доста обхватен, като в него могат да влизат корсети, сутиени, бикини, чорапи и много други. В текущия текст искаме да ви дадем няколко малки съвета за подбор на съвършените луксозни алтернативи, което да надмине всичките си предварителни очаквания. 

Луксозно дамско бельо

На първо място, съобразете се с фигурата си. Всички ние сме добре запознати със стандартите, налагани в модната индустрия, които доскоро толерираха слабите, но пищни в определени части тела и не предвиждаха достатъчно варианти за нищо, което се считаше за извън нормата. За щастие в последните години този токсичен модел започна малко по малко да се изкоренява, като повечето брандове неизменно включват цели линии за дами с повече извивки. Ако и вие сте една от тях, е пропускайте да се възползвате от наличието на подобна пазарна ниша и да подберете онова бельо, в което ще се чувствате едновременно удобно и стилно. 

Що се отнася до материалите, най-популярното решение в областта на дамското луксозно бельо си остават дантелата и сатенът. Това са тъкани, които носят едновременно секси и класно усещане, дори и съчетани с дизайнерски решения като по-висока талия на бикините. Дантелите в светли цветове са нежни и романтични, а в ярки – изключително провокативни. Желаем да отбележим, че луксозното бельо не се ограничава само до строго елегантни алтернативи, а в тази категория влизат и доста спортни такива. Все пак критериите за лукс са качество, бранд и модел, а не толкова предназначение. Към тях има различни изисквания и за материя, като за тази цел може да се ползват и по-непретенциозни варианти като памук, но това по никакъв начин не отнема от крайния уау ефект.

Макар че можете да експериментирате и да съчетавате елементи от различни комплекти, които си подхождат, личният ни съвет е да залагате на готови комбинации, като по този начин едновременно пестите време и сте абсолютно уверени в зашеметяващия резултат. Стилът обаче трябва да остане един и същ, имайки предвид че комбинации от винтидж долнище и горнище тип “50 нюанса сиво” едва ли биха били естетична гледка.

Цветът е един от основните фактори, които да се вземат предвид при съчетаването, и не само. Той има отношение и към същинските дрехи, които ще бъдат облечени, като всичко трябва да бъде идеално съобразено. Ако пък се нуждаете от луксозно бельо само за провокативни и съблазнителни цели, то тогава действайте смело и изберете нюанс, който вие или партньорът ви харесвате и който пасва на цветотипа ви. Варианти като черно, бордо и кралскосиньо по принцип са добра идея за блондинките, докато белите и по-нежни нюанси подхождат изключително много на брюнетките. 

Може би най-важният съвет за избор на луксозно дамско бельо, който ще получите, е да не пренебрегвате удобството си. Все още в главите ни битува остарялата представа, че всичко, което ни прави красиви, трябва да причинява болка и дискомфорт, а това вече съвсем не е така. Както вече казахме, съществуват алтернативи за всяка фигура, цветотип и лични предпочитания, така че нямате оправдание да не потърсите вашето перфектно решение. Не забравяйте, че артикулите се изработват изключително стратегически и винаги има трикове да подчертаете това, което харесвате в тялото си, както и да прикриете останалото.

Затвори менюто
×
×

Cart